Fri fragt ved køb over 500kr.

Fiskestænger

Fiskestænger

Vi fører altid et stort udvalg af forskellige stænger i sortimentet.

Fordelt på de forskellige typer stænger, længder og kastevægte, lagerfører vi over 340 forskellige modeller stænger.

Så der er rigtig mange stænger at vælge i mellem i sortimentet, hvorfor vi har delt stængerne op i forskellige typer.

Søger du en stang type eller bestemt stang du ikke kan finde, så skriv eller ring endeligt til os, så ser vi om vi ikke har den eller kan skaffe den til dig.

Vi fører altid et stort udvalg af forskellige stænger i sortimentet.

Fordelt på de forskellige typer stænger, længder og kastevægte, lagerfører vi over 340 forskellige modeller stænger.

Så der er rigtig mange stænger at vælge i mellem i sortimentet, hvorfor vi har delt stængerne op i forskellige typer.

Søger du en stang type eller bestemt stang du ikke kan finde, så skriv eller ring endeligt til os, så ser vi om vi ikke har den eller kan skaffe den til dig.

Find den perfekte fiskestang

For at komme i gang med at fiske, er der naturligvis ét afgørende element, du behøver. Fiskestangen. Vi har et kæmpe udvalg af fiskestænger, her delt op i forskellige typer, så du nemt kan navigere rundt mellem mulighederne. Søger du en bestemt fiskestang, som du ikke kan finde, så skriv eller ring endeligt til os. Så ser vi, om vi ikke har den eller kan skaffe den til dig.

 

Alt, som nybegynder-fiskeren skal vide

Hvis du lige er begyndt at fiske, kan det hurtigt blive overvældende at kigge igennem forskelligt fiskeudstyr og fiskestænger. Der er nemlig et hav af muligheder, og særligt din første gang skal det ikke blive for kompliceret en affære at komme afsted. Derfor har vi her samlet de spørgsmål, vi som oftest får fra nye fiskere. Få svar på alt omkring din fiskestang, og hvordan du bruger den herunder.

Hvor hurtigt kan man komme i gang med at fiske?

Hos Topgrej sender vi alle ordrer, som er bestilt inden klokken 13 på en hverdag samme dag. Så hvis du står og mangler en fiskestang til weekendturen, kan du med fordel handle på Topgrej.dk. Hvor hurtigt det går herfra, handler meget om erfaringsniveau. Men med fiskestangen i hus er du godt på vej, og det er derfor blot teknikken, der skal øves.

Hvordan sætter man line på fiskestang?

Den specifikke teknik til at sætte line på fiskestangen kan variere lidt, afhængig af type og model. Men her får du en generel guide: Fastgør linen til hjulsporen, hvis du bruger hjul. Den skal trådes gennem hjulsporens centrum og bindes fast med knude. Herefter skal linen spoles ind på hjulet. Hvis din fiskestang har en linebremse, skal denne løsnes først. Linen skal spoles jævnt på uden viklinger. Herefter føres linen gennem stangens øjne, startende nedefra. Til sidst er der bare at fastgøre krogen og andet udstyr til linen med en god knude.

Hvor lang skal en fiskestang være?

Den oplagte længde på en fiskestang kan variere afhængigt af fiskeritypen. Det kan også komme an på personlig præference, men her er nogle generelle retningslinjer. En kort stang på under 180 cm er oplagt til små søer, vandløb og åer med begrænset plads, og sikrer god præcision og kontrol. En medium stang på mellem 180 og 240 cm er alsidig og passer til mange typer fisk. Den er især velegnet til kystfiskeri og fra både. En lang stang på over 240 cm vil vi især anbefale til havfiskeri eller andre åbne områder, hvor en større kastelængde er mulig.

Hvad er en UL fiskestang?

En UL-fiskestang står for "Ultra Light". Det er en type stang, der er designet til at håndtere let fiskeri med lette liner og agn. UL-fiskestænger er normalt kortere og mere fleksible sammenlignet med andre typer fiskestænger.

Hvordan kaster man en fiskestang?

At kaste en fiskestang korrekt kræver lidt øvelse, men her er en grundlæggende metode: Hold om stangen med din dominerende hånd og stræk din kastearm ud foran dig med stangen holdt vandret. Du bør samtidig holde styr på linen med den anden hånd eller bruge en lineholder. Lad så linen glide ud af dine hænder, mens du svinger stangen bagud. Bevægelsen skal være jævn og kontrolleret og flere forsøg kan være nødvendige. Når fiskestangen er trukket tilstrækkeligt bagud, skifter du retning og fører den fremad, hvor du ønsker at kastet agnen. Husk at time, hvornår du slipper linen.

 

Valget af fiskestang

Men hvilken fiskestang skal jeg vælge? Det er nok den største udfordring blandt nye fiskere, og vi skal forsøge at hjælpe dig på vej her. Valget af stang afhænger typisk af, hvilken fiskeform du ønsker at dyrke. Der findes forskellige slags fiskestænger, alt efter hvor der skal fiskes. Vi har inddelt dem i 9 kategorier, som gør det nemmere at finde frem til netop den, du skal bruge: Fluestænger, Ul fiskeri, Spinnestænger, Hav/pirkestænger, Teleskop Stænger, Trigger Stænger, Karpe/Stør stænger, Trolling Stænger, Pole Stænger og Popper/Jigging stænger. Men du kan også få lidt råd herunder.

Hvilken fiskestang er god til begyndere?

Når du for første gang skal ud og investere i en fiskestang, så er der en række ting, som du bør have styr på forinden. Valget afhænger først og fremmest af, hvor du ønsker at fiske. Dernæst betyder dit budget selvfølgelig også en del. Vi anbefaler urutinerede fiskere at vælge en fiskestang, der ikke skader pengepungen for meget. Derfor kan man med fordel kigge på vores billige fiskestænger eller vores løbende fiskestang tilbud. Her går du ikke kompromis med kvaliteten, men du er stadig sikret en stang til billige penge.

Hvilken fiskestang skal man bruge til havfiskeri?

Hvis du ønsker at fiske i havet, så anbefaler vi en stang i kategorien Hav/pirkestænger. Som det fremgår af navnet er denne type ideel til havfiskeri, da den er mere robust sammenlignet med nogen af de andre typer. Den kan derfor tåle den stærke strøm, der er i havet.

Hvilken fiskestang skal man bruge til spinnefiskeri?

Hvis du ønsker at investere i en fiskestang, som kan lidt af det hele, bør du købe en spinnestang. Spinnestænger passer nemlig til mange forskellige typer af fiskeri og er derfor også, hvad mange betragter som den ”typiske” fiskestang. En spinnestang er kendetegnet ved, at det er nemt for fiskeren at kaste agn ud og derefter hale den ind igen.

Hvilken fiskestang skal man bruge til fluefiskeri?

En fluestang er udviklet til fluefiskeri, og hvis det er noget, som du ønsker at dyrke, så er en fluestang det rette valg for dig. Fluestænger er tyndere sammenlignet med de andre typer af fiskestænger. Det skyldes, at der benyttes fluebinding frem for agn.

 

Køb fiskestang hos Topgrej

Her hos Topgrej fører vi altid et stort udvalg af fiskestænger i sortimentet. Fordelt på de forskellige typer af stangslængde og kastevægt, lagerfører vi over 340 forskellige modeller. Så der er rigtig mange muligheder, og vi er sikre på, at du kan finde din næste fiskestang her. Køb fiskestangen hos Topgrej, hvis du vil spare penge på ordentlig kvalitet, for vi sørger jævnligt for at opdatere udvalget med skarpe fiskestang tilbud, så du altid er sikret den bedste pris.

 

Derudover får du gratis fragt, hvis du køber for mere end 500 kroner. Hvis du skulle have nogen spørgsmål angående dit køb af fiskestang, så kan du altid kontakte os på telefon +45 89 93 78 88 eller skrive en mail på support@topgrej.dk. Hvis du derimod ønsker at besøge vores fysiske butik og se din kommende fiskestang i virkeligheden, så finder du den på Kalundborgvej 88 i Slagelse.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50