Hardy UltraClick Fluehjul - Bronze

På lager. Hurtig levering!
SKU
hardy-038
HardyUltraclick UCL hjul er det letteste til dato fra Hardy, der er kommet i et nyt let-hjul design. Den er udstyret med en lækker click bremse

Hjulet er produceret hele vejen igennem med metal dele for at sikre et godt og stærk hjul. Trods valg af materiale, er det 30% lettere end FWDD serien.
1.699,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Hardy Ultraclick UCL hjul er det letteste til dato fra Hardy, der er kommet i et nyt let-hjul design. Den er udstyret med en lækker click bremse

Hjulet er produceret hele vejen igennem med metal dele for at sikre et godt og stærk hjul. Trods valg af materiale, er det 30% lettere end FWDD serien.

Rammen er opbygget over en ny innovativ patenteret design, som sikrer stor styrke samtidig med letheden. Samt man har lavet full frame i bunden for at sikre fuld kontrol over selv tynde liner.

Spolen er nem og hurtigt at skifte med et push-off system.

Hjulet retter sig imod fluefiskeren der gerne vil have et lækkert og let hjul til de lette stænger. Et hjul hvor man absolut får utrolig meget hjul for sine penge og samtidig et der passer super godt til det lette fiskeri.

Hjulet har en behagelig klik lyd ved ind spinning, som sikrer hjulet ikke selv kører line ind under kast. Samt med en lækker og nemt justerbar klik bremse så man har mulighed for lette justeringer til kampen mod fisken.

Specifikationer
- Ultra let vægt
- Innovativ og Pattern Frame design
- Metal dele
- Click bremse
- 30% lettere end FWDD serien
- Full-frame

Modeller:
Størrelse: 2000 - Linestørrelse: 1/2/3 - Vægt: 58g
Størrelse: 3000 - Linestørrelse: 2/3/4 - Vægt: 61g
Størrelse: 4000 - Linestørrelse: 3/4/5 - Vægt: 65g
Størrelse: 5000 - Linestørrelse: 4/5/6 - Vægt: 68g
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50