Hardy Zane Pro Fluestang

Forventes afsendt inden for 3-6 hverdage, hvis du bestiller nu.
SKU
Hardy-040
Hardy havde sat sig for at udvikle en ny saltvands fluestang hvor man ville få en lækker kombination af styrke, lethed og præcision i kastene. Dette resulterede i en ny game changer ved form af Hardy Zane Pro serien.
5.799,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Hardy havde sat sig for at udvikle en ny saltvands fluestang hvor man ville få en lækker kombination af styrke, lethed og præcision i kastene. Dette resulterede i en ny game changer ved form af Hardy Zane Pro serien.

En stang serie der er opbygget over Sintrix 440 teknologien hvor det giver en hurtig aktion stang. Man har formået og skabe en tyndere klinge end før hvor der har forbedrede egenskaber til at nemmere skære igennem vinden og dermed skabe en højere line hastighed kombineret med større præcision i kastene.

Den tynde klinge er med til at holde stangen nede i en lækker let egenvægt så man har lyst til at fiske med den hele dagen. Den har fortsat stor styrke til at håndtere selv store fisk, og en lækker balance hele vejen igennem.

Hardy har lavet denne serie med høj kvalitet dele hele vejen igennem stangen for at sikre en høj og lækker kvalitet. Hjulholderen er udført i en flot sort hard anodised finish, som gør den er utrolig stærk og holdbar imod ridser og saltvandet. Udført med single star thread der er med til at sikre en mere solid greb på hjulet, og fjerner risikoen for at dreje sig løst.

Dertil er stangen udført med lækkert høj kvalitets full wells kork håndtag der sikrer et godt og stærkt greb. Øjerne er leveret fra Recoil hvor man har benyttet sig af Ceracoil titanium øjer, i kombination af black finish snake guides for at give et flot og elegant finish hele vejen igennem på stangen.

En stang hvor fluefiskeren der gerne vil have en hurtig stang der er udstyret med en hurtig aktion og masser lækre detaljer, så er der absolut ingen tvivl om det er denne stang der skal kigges på. Man får en super lækker saltvands stang hvor der har masser power, en utrolig lækker føling hele vejen igennem og med stor præcision for den rette fluefisker.

Stangen kommer i en flot Pearl blue farve sammensat med en elegant sort hjulholder, sorte øjer og ikke mindst den høje kvalitet kork håndtag. En 4-delt herlighed hvor der leveres i et lækker og solid aluminium rør og stof pose så der kan passes godt på stangen når den ikke fiskes med eller under transport.

Specifikationer
- 4 delt
- Aluminium rør
- Stofpose
- Sintrix 440
- Tyndere klinge
- Hard Anodised hjulholder
- Single star thread gevind
- Laser ingraveret line klasse på hjulholder
- Ceracoil Stripping guides
- Snake guides Black finish
- Hurtig aktion
- Farve: Pearl Blue
- Højere præcision

Modeller
SWS (Saltwater Series)
9' - #6 - FW+EH håndtag - Vægt: 106g
9' - #7 - FW+EH håndtag - Vægt: 109g
9' - #8 - FW+EH håndtag - Vægt: 112g
9' - #9 - FW+EH håndtag - Vægt: 119g
9' - #10 - FW+EH håndtag - Vægt: 123g
9' - #11 - FW+EH håndtag - Vægt: 132g
9' - #12 - FW+EH håndtag - Vægt: 139g
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50