Havgrej

Havgrej

Herunder finder du vores udvalg af Havgrej.

Vi kan tilbyde mange forskellige varer fra forskellige, store som små mærker til havfiskeri. Du kan her finde alt fra waders til havstænger, endegrej og øvrigt tilbehør.

Hvad end du benytter Trolling fiskeri eller fiskeri fra kanten af båden, så finder du herunder et stort udvalg af grej.
  • Masser af forskellige endegrej til havfiskeri. Forfang, agn med mere til havfiskeren.
  • Her finder du alt hvad du kunne få brug for til havfiskeri, når du har fået fisk på krogen. Fangst tilbehør i form af net, knive mm. Kig ind i dag.
  • Fiskeliner til din fiskestang. Her finder du et stort udvalg af diverse fiskeliner. Vi forhandler monoliner, fletliner og andre fiskeliner. Kig ind og se vores store udvalg.
  • Flydedragter til dig der er havfisker. Til havfiskeri er en flyde dragt uundværlig. Kig ind og se vores store udvalg af fiskegrej.
  • Stort udvalg af Grejkasser. Mange forskellige slags Grejkasser i mange størrelser og designs. Klik ind og se vores store udvalg af fiskegrej.
  • Stort udvalg af grejtasker. Mange forskellige slags tasker til dit fiskegrej i mange størrelser og designs. Klik ind og se vores store udvalg af fiskegrej.
  • Havhjul er uundværlige, hvis du er er fisker. Hos Topgrej kan du finde hav spinnehjul, som passer til dine behov. Vi har billige priser- Se det her
  • Køb en Havstang billigt online hos os. Vi har Danmarks største udvalg af havstænger og altid gode tilbud. Husk vi altid har god service og hurtig levering!
  • Stort udvalg af Sakse og lineklippere. Mange forskellige modeller og designs til enhver fiskesituation. Kik ind og se vores store udvalg af fiskegrej.
  • Stort udvalg af alt øvrigt tilbehør du kan have brug for på fisketure. Alt fra tænger, solbriller og vægte til undervandskamera. Kig ind og se vores store udvalg af fiskegrej.
Herunder finder du vores udvalg af Havgrej.

Vi kan tilbyde mange forskellige varer fra forskellige, store som små mærker til havfiskeri. Du kan her finde alt fra waders til havstænger, endegrej og øvrigt tilbehør.

Hvad end du benytter Trolling fiskeri eller fiskeri fra kanten af båden, så finder du herunder et stort udvalg af grej.

Hvad er havfiskeri?

Havfiskeri er en betegnelse, der typisk bruges om fiskeri, som foregår fra båd, kutter eller havnemolen. Eftersom de fleste ikke har deres egen båd, så er det meget normalt at booke en plads på en turbåd (fiskekutter). Alle har også mulighed for at fiske fra de fleste danske havnemoler. Der er altså rig mulighed for at fiske i havet, og det er derfor også en af de mest populære former for fiskeri her i Danmark.

Hvilke fisk kan jeg fange?

Der findes mange forskellige fiskearter i de danske farvande. De mest almindelige arter, som mange havfiskere jagter, er torsk, makrel, sild, hornfisk og fladfisk. De forskellige arter har forskellige sæsoner, hvor der er større chance, for at fange dem. Især makrel, sild og fladfisk er meget sæsonprægede. Fiskeriet efter disse arter topper normalt i sensommeren og starten af efteråret.

Hvilken stang skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi stænger der passer til alle former for havfiskeri. Typisk kategoriseres fiskeriet i havet som enten kastefiskeri eller pirkefiskeri. Til kastefiskeri (fra båd) bruges typisk en stang mellem 7-9 fod, der har en anbefalet kastevægt på >150g. Den høje kastevægt skyldes, at der typisk bruges pirke, så man kan nå ned til bunden selvom der er strøm. Til kastefiskeri (fra havnemole) bruges typisk en spinnestang på 8-10 fod med en anbefalet kastevægt på >50g. Her bruges også pirke, men normalt af mindre størrelse end på havet. Pirkefiskeri kræver kraftige og korte stænger. Her bruges normalt stænger på 5-7 fod. Til at angive, hvor kraftig stangen er, bruges betegnelsen lb (pund). En havstang til dansk fiskeri er typisk 12-20lb. Disse stænger er designet til at klare store tunge pirke. Disse skal ”pirkes” op og ned gennem vandet, for at imitere en skadet byttefisk.

Hvilket hjul skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi et stort udvalg af havhjul til alle typer af fiskeri i havet. Til kastefiskeri (fra båd) bruges der typisk et fastspolehjul i str. 4000 eller større. Det vigtige er at hjulet er robust nok til at klare de tunge pirke. Til kastefiskeri (fra havnemole) bruges også fastspolehjul, dog typisk ikke større end str. 4000. Til pirkefiskeri bruges hovedsageligt multihjul. Det skyldes, at denne type hjul bedre kan klare de tunge pirke.

Hvilken slags endegrej skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi et stort udvalg af endegrej og forfang til alle former for havfiskeri. Der bruges normalt pirke der vejer fra 100-500g. Over disse pirke kan man med fordel sætte et forfang, for at øge chancen for bid. Ud over pirke og forfang er det en god ide at bruge hægter så man hurtigt kan skifte endegrej.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang?

Hos Topgrej.dk sender vi dine varer inden for 24 timer. Det betyder at du hurtigt kan komme i gang med det spændende fiskeri, som de danske farvande byder på. Derudover tilbyder vi sikker betaling og 14 dages returret, så du ikke skal være bekymret. Hvis du bestiller en stang, hjul og line samt noget endegrej kan du hurtigt komme i gang med havfiskeriet. Hvis købet overstiger 500kr så sender vi tilmed dine varer gratis.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50