Fri fragt ved køb over 500kr.

Havgrej

Havgrej

Herunder finder du vores udvalg af Havgrej.

Vi kan tilbyde mange forskellige varer fra forskellige, store som små mærker til havfiskeri. Du kan her finde alt fra waders til havstænger, endegrej og øvrigt tilbehør.

Hvad end du benytter Trolling fiskeri eller fiskeri fra kanten af båden, så finder du herunder et stort udvalg af grej.
Herunder finder du vores udvalg af Havgrej.

Vi kan tilbyde mange forskellige varer fra forskellige, store som små mærker til havfiskeri. Du kan her finde alt fra waders til havstænger, endegrej og øvrigt tilbehør.

Hvad end du benytter Trolling fiskeri eller fiskeri fra kanten af båden, så finder du herunder et stort udvalg af grej.

Hvad er havfiskeri?

Havfiskeri er en betegnelse, der typisk bruges om fiskeri, som foregår fra båd, kutter eller havnemolen. Eftersom de fleste ikke har deres egen båd, så er det meget normalt at booke en plads på en turbåd (fiskekutter). Alle har også mulighed for at fiske fra de fleste danske havnemoler. Der er altså rig mulighed for at fiske i havet, og det er derfor også en af de mest populære former for fiskeri her i Danmark.

Hvilke fisk kan jeg fange?

Der findes mange forskellige fiskearter i de danske farvande. De mest almindelige arter, som mange havfiskere jagter, er torsk, makrel, sild, hornfisk og fladfisk. De forskellige arter har forskellige sæsoner, hvor der er større chance, for at fange dem. Især makrel, sild og fladfisk er meget sæsonprægede. Fiskeriet efter disse arter topper normalt i sensommeren og starten af efteråret.

Hvilken stang skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi stænger der passer til alle former for havfiskeri. Typisk kategoriseres fiskeriet i havet som enten kastefiskeri eller pirkefiskeri. Til kastefiskeri (fra båd) bruges typisk en stang mellem 7-9 fod, der har en anbefalet kastevægt på >150g. Den høje kastevægt skyldes, at der typisk bruges pirke, så man kan nå ned til bunden selvom der er strøm. Til kastefiskeri (fra havnemole) bruges typisk en spinnestang på 8-10 fod med en anbefalet kastevægt på >50g. Her bruges også pirke, men normalt af mindre størrelse end på havet. Pirkefiskeri kræver kraftige og korte stænger. Her bruges normalt stænger på 5-7 fod. Til at angive, hvor kraftig stangen er, bruges betegnelsen lb (pund). En havstang til dansk fiskeri er typisk 12-20lb. Disse stænger er designet til at klare store tunge pirke. Disse skal ”pirkes” op og ned gennem vandet, for at imitere en skadet byttefisk.

Hvilket hjul skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi et stort udvalg af havhjul til alle typer af fiskeri i havet. Til kastefiskeri (fra båd) bruges der typisk et fastspolehjul i str. 4000 eller større. Det vigtige er at hjulet er robust nok til at klare de tunge pirke. Til kastefiskeri (fra havnemole) bruges også fastspolehjul, dog typisk ikke større end str. 4000. Til pirkefiskeri bruges hovedsageligt multihjul. Det skyldes, at denne type hjul bedre kan klare de tunge pirke.

Hvilken slags endegrej skal jeg bruge?

Hos Topgrej.dk har vi et stort udvalg af endegrej og forfang til alle former for havfiskeri. Der bruges normalt pirke der vejer fra 100-500g. Over disse pirke kan man med fordel sætte et forfang, for at øge chancen for bid. Ud over pirke og forfang er det en god ide at bruge hægter så man hurtigt kan skifte endegrej.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang?

Hos Topgrej.dk sender vi dine varer inden for 24 timer. Det betyder at du hurtigt kan komme i gang med det spændende fiskeri, som de danske farvande byder på. Derudover tilbyder vi sikker betaling og 14 dages returret, så du ikke skal være bekymret. Hvis du bestiller en stang, hjul og line samt noget endegrej kan du hurtigt komme i gang med havfiskeriet. Hvis købet overstiger 500kr så sender vi tilmed dine varer gratis.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50