Fri fragt ved køb over 500kr.

Havørred - Refleksioner på kysten 2022 - af Jens Brusell og Rasmus Ovesen

På lager. Hurtig levering!
SKU
JB-kyst-2022

 Årets julegaveidé til kystfiskeren - den nye udgave af "Havørred - Refleksioner på kysten. 

Special Price 349,00DKK Vejl. pris 379,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Siden den ultimative kystørredbog ” Havørred – Refleksioner på kysten” af Jens Bursell og Rasmus Ovesen blev udsolgt fra forlaget i 2014 har branchen efterspurgt en ny udgave.

Nu er den her langt om længe og det er ikke bare et genoptryk af den gamle bog, men langt hen ad vejen en ny bog. 
Der er meget nyt i bogen bla. er omkring 80 % af billederne og ilustrationerne skiftet, og teksten revideret

Den lækre bog er revideret på flere områder b.l.a. skriver forfatter Jens Bursell dette:

"Del 3 byder på et af de største kvantespring i kystfiskeriets historie – nemlig fiskeriet med småkrogsmontager og småkrogstakler. Med traditionelle kystteknikker med relativt store standardkroge landes kun i gennemsnit 40-45 % procent af alle havørredkontakter – uanset om du fisker med spin, flue eller bombarda. Men - med de nyeste fisketeknikker, der i gennemsnit giver en landingsrate i spektret 65-85 %, vil selv de dygtigste kystfiskere få et nyt es på hånden. Med de banebrydende nye metoder, hvor omdrejningspunktet er asymmetrisk monterede trekroge fra str. 12 og nedefter, er risikoen for at miste havørreden nemlig markant lavere end det, vi kender fra det traditionelle kystfiskeri. Det betyder, at du i praksis mere eller mindre vil kunne fordoble dit fangstudbytte – ikke blot i enkelte situationer, men i praksis stort set uanset hvor, og hvordan du fisker."

så man kan roligt sige at  Jens Bursell på de knap 10 år der er gået siden den første gik i trykken, ikke har hvilet på laurbærerne.
Der er i den grad blevet fisket og testet igennem. Slutresultatet bygger på over 7000 havørredkontakter, hvilket i Jens hænder er blevet omsat til brugbar op oplysende viden.

"Reflektioner på kysten er en bog der ikke går på kompromis med detaljerne. Vil du have det fulde udbytte af din fisketid kræver det, at du reflektere over dine valg - og sætter dig grundigt ind i alle de mange forskellige faktorer, som øger dine chancer for at fange den eftertragtede kystørred. Med reflektioner på kysten III er du godt klædt på til at foretage dissevalg, som i sidste ende bringer dig nærmere drømmefisken."

Enhver havørredfisker der ønsker en fremragende bog, hvor der er masser af smukke billeder og illustrationer, og samtidig ønsker at øge sin landingsrate betragteligt, bør kaster sig over denne nye bibel på området. 

Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50