Fri fragt ved køb over 500kr.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Her finder du vores udvalg af produkter fra tyske Jack Wolfskin, som går højt op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst deres design, som er til at beskytte dig i alt slags vejr. De går også meget op i at deres produkter er miljøvenlige og bæredygtige.

 

Her finder du vores udvalg af produkter fra tyske Jack Wolfskin, som går højt op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst deres design, som er til at beskytte dig i alt slags vejr. De går også meget op i at deres produkter er miljøvenlige og bæredygtige.

 

Om Jack Wollfskin

Deres motto er We are at home outdoors. 

Firmaet er passioneret til at ville udvikle ekstraordinære produkter og få nye ideer til bedre funktionalitet og komfort i deres designs.

For dem er jorden det smukkeste sted i universet og de respekterer naturen og alle levende ting. Derfor vil de gøre alt hvad de kan for at bevare og beskytte vores jord, som du kan læse mere om længere nede om miljø og bæredygtighed.

Jack Wolfskin startede op i 1981 i Frankfurt, Tyskland med at producere outdoor beklædning og 1. Oktober 1993 åbnede de sin egen butik i Heidelberg, Tyskland.

Det var en stor succes og igennem de seneste år har virksomheden blomstret op med ikke mindre end 549 butikker i hele verden. I Europa har man på nuværende tidspunkt 234 butikker, dog ingen i Danmark endnu.

Men så er det jo godt at vi hos Topgrej.dk har fået den mulighed for at kunne sælge jer det eksklusive mærke her i Danmark.

Miljø og bæredygtighed

Jack Wolfskin er en bluesign® system partner, som er et certifikat på ,at de har en bæredygtig tekstil produktion. For at kunne få dette certifikat skal virksomheder bevise at de overholder de højeste standarder med hensyn til arbejdssikkerhed, forbrugerbeskyttelse, ressourcebeskyttelse og forebyggelse af vand- og luftforurening.

De har været en bluesign® system partner siden 2011 og foretrækker at arbejde sammen med andre leverandører som også har bluesign® certifikatet.

Jack Wolfskin kan derfor dokumentere, at de ikke anvender sundhedsskadelige stoffer, da alle deres leverandører også er bluesign® godkendte.

Alle kemikalier bliver tjekket inden opstart af en produktion, samt at produktionen bliver overvåget af uafhængige personer igennem hele produktionsprocessen. Så når både deres leverandører og dem selv overholde alle de strenge sikkerhedsstandarder på fabrikkerne og de gældende krav med hensyn på miljøbeskyttelse og ressourcebeskyttelse, kan de med stolthed sætte bluesign® logoet på alle deres produkter.

De bruger ikke skadelige og farlige kemikalier igennem hele deres produktionsled.

Spildevandet tester de jævnligt hos alle deres leverandører, så de kan holde øje med kemikalieudslip fra deres fabrikker.

Mest muligt prøver de på at minimere deres emballage forbrug for også at skåne miljøet.

De producere selv grøn energi, som dækker 100% af deres elektricitets forbrug.

Find det bedste outdoor tøj hos Topgrej

Når du opholder dig udenfor i flere timer ad gangen, har du brug for at være optimalt klædt på, så du kan holde varmen uden at blive ”lukket inde”. Det bedste er at vælge udendørsbeklædning, der er lavet af åndbare og isolerende materialer, der er skabt til at give dig maksimal bevægelsesfrihed. Jack Wolfskin er et populært og anerkendt brand, når det kommer til overtøj. Hos Topgrej forhandler vi et bredt udvalg af topmodeller og basics fra den tyske virksomhed. Du finder både tasker, støvler, bukser, trøjer, jakker og udstyr, du kan gøre brug af herhjemme eller i udlandet. Derudover kan du købe Jack Wolfskin telt og andet tilbehør, der er lavet med samme høje kvalitet som beklædningen.

Glæd ham med outdoortøj til fødselsdag, jul eller som overraskelse

Det er langt fra kun erfarne trekkere og personer med stor erfaring inden for bjergbestigning og andre udendørsaktiviteter, der kan få stor glæde af produkter fra Jack Wolfskin. Virksomheden designer og producerer tøj, tilbehør og udstyr til både amatørvandrere, trekkere, bjergbestigere, sportsfolk og dig, der nyder at gå ture og være i naturen med venner eller familie. Beklædningen fra det tyske firma kan blandt andet bruges til følgende aktiviteter og formål:

● Vandring og trekking herhjemme og i udlandet

● Bjergbestigning

● Fiskeri

● Overnatning og camping

● Kælketure og gåture i natur

● Udendørssport

Når du køber højkvalitetstøj- og udstyr, får du personlig beklædning og tilbehør, du kan få glæde af nu og mange år ud i fremtiden. Du kan forvente høj slidstyrke på både tøj og basistilbehør, som er skabt til udfordrende vejrforhold og kolde eller varme omgivelser.

Vælg overtøj der matcher anvendelsesformål og personlige ønsker

Det kommer dig til gode, at du har mange valgmuligheder, når det kommer til køb af overtøj og beklædning til fritid og sport. Din beklædning udenfor skal passe til dit anvendelsesformål, og både bukser, støvler, trøjer og udstyr skal være lavet med egenskaber og funktioner, som passer til dine krav. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde den jakke eller det telt, som matcher dine ønsker og behov. Vi har sorteret vores produkter i forskellige kategorier, som giver dig det bedste overblik over alt fra Jack Wolfskin tasker over støvler til sko og vandreudstyr. Alle vores varer er nøje beskrevet med hensyn til model, størrelse, funktioner, materiale og anvendelsesformål. Dermed behøver du ikke være erfaren udi beklædning og udstyr, da vores produktbeskrivelse hjælper dig godt på vej med at få succes udenfor til sport eller fritid.

Køb Jack Wolfskin jakker til overgangsperioder og vinter Når du skal klædes komfortabelt og optimalt på til vinter, er det værd at overveje en højkvalitetsjakke, du kan gøre brug af nu og i flere år frem. Hos Topgrej kan vi tilbyde et bredt udvalg af både klassiske jakker fra det tyske firma, samt specialmodeller, der kan stabilisere kropsvarmen for dig, der har planer om at vandre, trekke eller bestige bjerge. Alle jakker er lavet med respekt for miljø og sundhed. De er fremstillet af højkvalitetsmaterialer herunder økologisk bomuld, fleece og softshell. Takket være det brede udvalg kan både mænd og kvinder finde frem til det overtøj, som skal holde kroppen tæt og tør fra oktober til april. Til kvinderne er det de lange jakker, der er blevet populære gennem de seneste år. Disse er fremstillet med praktiske lommer og aftagelige hætter. Når det gælder overtøj til outdoor brug og sport, skal du forholde dig til pasform, type af materiale og funktioner. En softshell jakke eller en fleecetrøje er god at have på under en dunjakke, når beklædningen skal gennemføres i de koldeste vintermåneder.

Jack Wolfskin støvler og sko til damer og herre

Dine fødder har afgørende indflydelse på, hvordan din trivsel og kropstemperatur er udenfor. Fryser du om fødderne, vil kulden hurtigt forplante sig til resten af kroppen. I varme omgivelser kan tætsiddende fodtøj være lig med hævede fødder, der hurtigt udvikler vabler som følge af den dårlige pasform. Går du i fodtøj, der klemmer eller sidder for løst, forringes din balanceevne, og du vil få sværere ved at stå fast på skævt eller glat terræn. Med Jack Wolfskin sko og støvler skal du ikke bekymre dig om for varme eller for kolde fødder, og du skal ikke bruge tid på at købe ekstra indlæg, der kompenserer for ringe pasform. Du skal købe sko og støvler, som er skabt til dét terræn og de vejrmæssige forhold, som fodtøjet primært skal bruges i. Er du ved at planlægge vandretur i varme omgivelser, skal du vælge sko fremfor støvle. Gælder det ophold i kolde omgivelser, er det støvlerne med de forlængede skafter, du skal gå efter. Du kan købe Jack Wolfskin vandrestøvler fra størrelse 35,5-43 (damemodel) og fra størrelse 41-46, når det gælder herremodellerne.

Værd at vide om produktudviklingen hos Jack Wolfskin

Det unikke ved det tyske succesfirma er, at hvert et produkt er blevet udviklet og forbedret via feedback fra kunder verden over. Virksomheden har alle dage forbedret eksisterende designs og forfinet støvler, bukser, trøjer og andet udstyr med nye materialer eller funktionelle detaljer. Det er den kompromisløse tilgang til design og den kvalitetsbevidste produktion, der har fået Jack Wolfskin til at ligge i front, når det kommer til at kåre nogle af de bedste brands til outdoor. Det modstandsdygtige og slidstærke tøj er lavet til at sidde behageligt på din krop og sørge for at holde dig varm og komfortabel under selv de mest udfordrende vejrmæssige forhold. Alle produkter hos virksomheden designes i tidløse farver, så du kan kombinere shorts, trøjer, bukser eller overtøj med nye modeller. Køb dit Jack Wolfskin tøj her på siden.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50