Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Her finder du vores udvalg af produkter fra tyske Jack Wolfskin, som går højt op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst deres design, som er til at beskytte dig i alt slags vejr. De går også meget op i at deres produkter er miljøvenlige og bæredygtige.

 

Her finder du vores udvalg af produkter fra tyske Jack Wolfskin, som går højt op i kvalitet, funktionalitet og ikke mindst deres design, som er til at beskytte dig i alt slags vejr. De går også meget op i at deres produkter er miljøvenlige og bæredygtige.

 

Om Jack Wollfskin

Deres motto er We are at home outdoors. 

Firmaet er passioneret til at ville udvikle ekstraordinære produkter og få nye ideer til bedre funktionalitet og komfort i deres designs.

For dem er jorden det smukkeste sted i universet og de respekterer naturen og alle levende ting. Derfor vil de gøre alt hvad de kan for at bevare og beskytte vores jord, som du kan læse mere om længere nede om miljø og bæredygtighed.

Jack Wolfskin startede op i 1981 i Frankfurt, Tyskland med at producere outdoor beklædning og 1. Oktober 1993 åbnede de sin egen butik i Heidelberg, Tyskland.

Det var en stor succes og igennem de seneste år har virksomheden blomstret op med ikke mindre end 549 butikker i hele verden. I Europa har man på nuværende tidspunkt 234 butikker, dog ingen i Danmark endnu.

Men så er det jo godt at vi hos Topgrej.dk har fået den mulighed for at kunne sælge jer det eksklusive mærke her i Danmark.

Miljø og bæredygtighed

Jack Wolfskin er en bluesign® system partner, som er et certifikat på ,at de har en bæredygtig tekstil produktion. For at kunne få dette certifikat skal virksomheder bevise at de overholder de højeste standarder med hensyn til arbejdssikkerhed, forbrugerbeskyttelse, ressourcebeskyttelse og forebyggelse af vand- og luftforurening.

De har været en bluesign® system partner siden 2011 og foretrækker at arbejde sammen med andre leverandører som også har bluesign® certifikatet.

Jack Wolfskin kan derfor dokumentere, at de ikke anvender sundhedsskadelige stoffer, da alle deres leverandører også er bluesign® godkendte.

Alle kemikalier bliver tjekket inden opstart af en produktion, samt at produktionen bliver overvåget af uafhængige personer igennem hele produktionsprocessen. Så når både deres leverandører og dem selv overholde alle de strenge sikkerhedsstandarder på fabrikkerne og de gældende krav med hensyn på miljøbeskyttelse og ressourcebeskyttelse, kan de med stolthed sætte bluesign® logoet på alle deres produkter.

De bruger ikke skadelige og farlige kemikalier igennem hele deres produktionsled.

Spildevandet tester de jævnligt hos alle deres leverandører, så de kan holde øje med kemikalieudslip fra deres fabrikker.

Mest muligt prøver de på at minimere deres emballage forbrug for også at skåne miljøet.

De producere selv grøn energi, som dækker 100% af deres elektricitets forbrug.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50