Fri fragt ved køb over 500kr

Shimano

Shimano

Shimano startede egentlig ud med produktion af cykler. Af de små tandhjul og hjul.

Her efter udviklede virksomheden sig og i 80'erne begyndte de deres første produktion af fiskehjul og stænger. Siden da er de blevet et veletableret mærke med kvalitet i højsædet.
Shimano startede egentlig ud med produktion af cykler. Af de små tandhjul og hjul.

Her efter udviklede virksomheden sig og i 80'erne begyndte de deres første produktion af fiskehjul og stænger. Siden da er de blevet et veletableret mærke med kvalitet i højsædet.

Kvalitetsprodukter fra Shimano

Mangler du fiskeudstyr af ordentlig kvalitet og i stilrent design, der effektivt kan holde fisken på krogen? Shimano er er et japansk mærke, der er yderst kendt indenfor fisketeknologien, og som er garant for udstyr i topklasse.

 

Rundt om

Shimano er en japansk virksomhed, der blev grundlagt i 1921 og navngivet efter den originale stifter Shozaburo Shimano. Virksomheden startede med at producere cykelgrej, hvilket siden blev udvidet til at omfatte udstyr til roning, golf og snowboarding. Deres gearskiftesystemer til cykler blev hurtigt anerkendt som én af de bedste og mest populære i verden, og f.eks. er Shimano Ultegra, deres serie af cykelkomponenter, alment anerkendt som pålideligt grej.

Shimano har siden da etableret sig som en af de førende producenter af kvalitetsprodukter til fiskeri, som f.eks. fiskestænger, hjul og liner. Virksomheden huser i dag mere end 13.000 medarbejdere og har fabrikker i Kina, Japan, Singapore og Malaysia.

 

Førende fiskeudstyrs-producent

Shimano producerer en bred vifte af fiskeudstyr, herunder fiskestænger, hjul og liner til både ferskvands- og saltvandsfiskeri. Derudover har de også en kæmpe tilbehørssektion, der indeholder alt, som fiskeren skal bruge såsom kroge, fluer, lokkemad, waders og andet ekstra grej. Deres produkter er designet til at hjælpe fiskere med at forbedre deres fangst og få mest muligt ud af deres fiskerioplevelse. Blandt deres store sortiment, der er skabt med finesse og viden, kan du bl.a. finde:

 

Shimano fiskestænger

Shimano fiskestænger spænder fra lette stænger til ørredfiskeri til tunge stænger til dybhavsfiskeri, men er alle kendt for pålidelighed, holdbarhed og hvor lette, de er at reparere og vedligeholde.

Shimano fiskestænger fås i forskellige længder, aktioner og kraft, hvilket giver fiskeren mulighed for at vælge den fiskestang, der passer bedst til deres fisketeknik og behov. Nogle af de populære fiskestangsserier inkluderer "Terez", "Tallus", "Scimitar", samt ikke mindst Shimano Speedmaster, der er designet til langsomt drivende fiskeri.

 

Shimano fiskehjul

Deres fiskehjul er kendt for både præcision og holdbarhed. De er designet til at håndtere store fisk og langvarige kampe. Nogle af deres mest populære hjul inkluderer Shimano Stella, Saragosa og Stradic. I designet af fiskehjulene bruges f.eks. avanceret, innovativ teknologi, ligesom de oftest gør brug af letvægtsmaterialer som karbon, aluminium eller magnesium.

 

Shimano fiskeliner

Shimano tilbyder også et bredt udvalg af liner og fletliner til forskellige typer fiskeri. Deres PowerPro fletliner er kendt for at være en af de bedste fletliner på markedet, og den er velegnet til både ferskvands- og saltvandsfiskeri.

 

Fintfølende grej

Shimano fiskestænger og fiskegrej er kendt for deres høje kvalitet og ydeevne, og de er populære blandt både professionelle og hobbyfiskere. Dette skyldes, at producenten også tilbyder forskellige serier af fiskestænger, der er designet til varierende niveauer af fiskeri-erfaring og præferencer.

Hvad der især gør Shimano populær i fiskeindustrien, er deres viden og brug af materialer, da deres fiskestænger samt andet grej typisk er kreeret af glasfiber, karbon eller grafit. Dette er valgt på grund af den høje følsomhed og styrke, sådanne materialer kan sikre. Det gør det nemlig muligt for fiskere at mærke selv de mindste bid og bevægelser i vandet, og dermed øge chancerne for en succesfuld fangst.

 

Forkæmper for miljøet

Shimano er kendt for at have en høj kvalitetsstandard og investerer meget i forskning og udvikling af deres produkter. De arbejder også på at minimere deres miljøpåvirkning gennem bæredygtige produktionsmetoder og materialer og er alment anerkendt som storbeskytter af miljøet, der arbejder imod en mere bæredygtig fremtid.

En af deres vigtigste strategier er at arbejde for at reducere affald og fremme genanvendelse. De har etableret et genanvendelsesprogram, hvor brugt fiskegrej kan afleveres til genbrug. De har også reduceret deres emballage- og forsendelsesaffald ved at bruge mere bæredygtige materialer og teknologier. Dertil har Shimano også implementeret energibesparende teknologier og investerer i vedvarende energikilder såsom sol- og vindenergi.

Endeligt har Shimano et stærkt fokus på at fremme bæredygtigt fiskeri og opmuntre fiskemetoder med dette for øje, ligesom de står for at beskytte og bevare sårbare fiskebestande og deres levesteder. Alt sammen i tæt samarbejde med lokale fiskere og samfund.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50