Fri fragt ved køb over 500kr.

Trespass

Trespass

Trespass er en anerkendt virksomhed beliggende i Skotland, der designer og udvikler beklædning og udstyr til outdoor brug. Virksomhedens vision er at gøre det muligt for alle at få glæde af og opleve naturen. Derfor designer det skotske firma beklædning og udstyr i mange modeller, udgaver og varianter, så det er muligt for enhver at få den rygsæk eller de vandrestøvler, som matcher formål og personlige behov. Hos Topgrej kan du gå på opdagelse blandt alle de kendte og nye designs fra Trespass.

Trespass er en anerkendt virksomhed beliggende i Skotland, der designer og udvikler beklædning og udstyr til outdoor brug. Virksomhedens vision er at gøre det muligt for alle at få glæde af og opleve naturen. Derfor designer det skotske firma beklædning og udstyr i mange modeller, udgaver og varianter, så det er muligt for enhver at få den rygsæk eller de vandrestøvler, som matcher formål og personlige behov. Hos Topgrej kan du gå på opdagelse blandt alle de kendte og nye designs fra Trespass.

Om Trespass.

Trespass har eksisteret i mange år. Det hele startede med, at firmaet – som dengang hed Jacobs & Turner LTD - blev grundlagt i år 1938 med 12 ansatte og et mindre lager beliggende i Glasgow. Produktionen hos Jacobs & Turner LTD handlede om at designe og producere uniformer til store virksomheder og organisationer. I takt med efterspørgslen og populariteten, voksede virksomheden og de begyndte at udvikle beklædning til udendørsbrug til privat anvendelse. Det var jakker og de praktiske anorakker, der blev virksomhedens første designs til privatsalg. I år 1977 havde Jacobs & Turner LTD ikke tilstrækkelig plads til opbevaring af beklædning. Nu rykkede designvirksomheden til bedre og større lokaler, der samtidig tillod en større produktion. I dag beskæftiger den skotske virksomhed 1.677 medarbejdere, og den har indgået aftale med mere end 250 forhandlere rundt om i hele verden. Alene i Danmark blev der i år 2017 solgt over 45.000 Trespass rygsække.

Køb outdoor tøj og udstyr til ham og hende

Hos Topgrej har vi gjort det nemt og gennemskueligt for dig at få udvalgt det rette tøj, der skal bruges til sport, friluftsliv, fiskeri, vandring eller camping. På vores hjemmeside har vi sorteret vores Trespass jakker, telte, sko, støvler, bukser og fleecetrøjer i særskilte kategorier, der giver dig et godt overblik over de nyeste modeller fra virksomheden. Du behøver ikke være en habil vandrer eller en erfaren sportsudøver for at købe det bedste udstyr til dig selv. Alle vores produkter er nøje beskrevet med de vigtigste oplysninger om størrelse, design, materiale og særlige funktioner. Dermed får du det bedste sammenligningsgrund for at købe vandrestøvler med den korrekte pasform eller beklædning med de ønskede egenskaber til dine behov.

Trespass fleecetrøjer og overtøj til hverdag, sport og vandring

Én af grundene til Trespass’ succes bunder i bredden af deres sortiment. Virksomheden har igennem de seneste årtier designet beklædning til udendørs brug i mange varianter – og der kommer hele tiden nye modeller til. Når du vil have mest værdi for pengene og størst anvendelsesglæde med dit overtøj og tilbehør til outdoor, skal du vælge model og design, der passer til dit anvendelsesformål. Det vil være nødvendigt at kombinere forskelligt overtøj, når det drejer sig om at blive godt klædt på til ophold i kolde omgivelser. Her vil det bedste være at købe både fleecetrøje, softshell jakke og tyk vinterjakke. Alle produkter fra Trespass er fremstillet af sunde og åndbare materialer, så du får optimal bevægelsesfrihed og høj komfort. Dette er vigtigt, når du er aktiv i naturen med enten sport, vandring eller fiskeri.

Sådan vælger du det rette outdoor tøj

Det kan svare sig at bruge tid på at sammenligne og udvælge det udstyr til udendørs brug, som kommer til at holde dig tæt og varm i denne sæson og de næste år. Ved at være omhyggelig med køb af Trespass bukser, trøjer eller jakker får du beklædning, som tilgodeser dine ønsker til komfort og krav til slidstyrke, så du kan bruge beklædningen i mange år. På den måde sparer du penge på den lange bane, og du kan glæde dig over at kunne bruge dit overtøj og udstyr i flere år. Når det bedste tøj til sport, friluftsliv og vandring skal købes, kan du benytte dig af følgende punkter:

● Formål: Hvad skal tøjet bruges til?

● Pasform: Hvilken størrelse er den rette for dig?

● Funktioner: Skal tøjet have særlige egenskaber (f.eks. vandtæt, åndbart, ekstra lommer)?

Dit overtøj skal passe til den årstid og de vejrmæssige forhold, det skal anvendes i. Du skal tage hensyn til materiale og polstring, når du planlægger vandring eller ophold i kolde omgivelser. Det er en god idé at undersøge pasform og størrelse for både bukser, fleecetrøjer og jakker, så du er sikker på at få en model, som passer til din krop. Det kan være nødvendigt at købe trøje eller jakke i en størrelse større, end du generelt bruger, når du ønsker at være klædt godt på med flere lag. Endelig skal du tage højde for dine behov udenfor, når du køber outdoorbeklædning. Har du brug for at have lommekniv, nøgler, pung eller andet med, kan det være antal lommer, der er særlig vigtigt for dig at holde øje med. Skal dit overtøj bruges i vind og regn, skal du sørge for at vælge jakke og bukser med vandafvisende syninger.

Trespass sko og støvler til hele familien

Det er langt fra kun mænd og kvinder, der kan få glæde af den høje kvalitet og de mange designs fra Trespass. Den skotske virksomhed producerer støvler og sko til børn, så alle medlemmer i familien kan få en god balanceevne og høj komfort om fødderne, når de opholder sig udenfor. Alle Trespass vandrestøvler og sko er skabt med respekt for dine fødder. Hovedparten af vandrestøvlerne er designet med en vandtæt overflade, så du kan vandre i regn eller fugtige omgivelser uden at skulle døje med våde strømper og kolde tæer. Når det kommer til støvler og sko til vandring, skal du holde øje med sålen i forhold til tykkelse og mønster. De bedste vandresko- og støvler er dem, der er fremstillet med en tyk sål og skarpt mønster, der hjælper dig med at få stabilt fodfæste, uanset hvor du går.

Spar penge og køb Trespass telt og udstyr på udsalg hos Topgrej

Hos Topgrej kan du købe forskelligt udstyr og beklædning til outdoor på udsalg. Det gælder både de eftertragtede rygsække, de populære jakker og de uundværlige sko og støvler. Når du handler på udsalg, er det kun prisen, du går på kompromis med. Udsalg er en oplagt mulighed for dig til at spare penge og samtidig få højkvalitetstøj- og tilbehør, der kan højne din komfort og bevægelsesfrihed, når du er aktiv udenfor. Gå på opdagelse i vores store udvalg allerede i dag.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50