Fri fragt ved køb over 500kr.

Yeti

Yeti

Yeti er startet af et par brødre i USA der hele deres liv elskede at opholde sig udendørs, uanset om det var for at jage, fiske eller tage rundt til outdoor shows rundt om i USA med deres far.

De voksede op med at sætte pris på vildt, ukendte territorier og ikke mindst på udstyr af god kvalitet.
Men de kølekasser man kunne få da de var børn, levede b estemt ikke op til forventningerne.
Håndtagene ville knække af, lukkemekanismer knak ligeledes og låget vill ikke kunne holde til at man stod på det og ville bule indad.

Og en ting var at det var anstrengende og irreterende at skulle udskifte køleboksen efter hver sæson, men det begrænsede også deres opleveæser og de frustartioner gav dem lyst til at finde en løsning.

I 2006 Startede de altså Yeti coolers med et simpelt mål, at bygge en køleboks som de ville bruge hver eneste dag hvis en sådan fandtes.
En der var bygget til den seriøse outdoor entusiast, en som kunne tåle de tæv de viste den ville blive udsat for både på ture til lands og til vands.
En der ikke bare gik i stykker.

De besluttede fra starten at produkt udviklingen skulle kommme fra nødvendighed og førstehånds læring - ikke fra en eller anden markeds analyse eller data analyse.

Idag Yder Yetis produkter hvor det betyder noget uanset om det er på en udflugt ud i Alaskas vilde natur, på fisketur eller bare en hyggelig aften i baghaven.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50