Fri fragt ved køb over 500kr

Stinger og kroge

Stinger og kroge

Mangler du en fiskekrog, en stinger eller andet endegrej til fiskestangen? Så er du kommet til det rette sted. Topgrej forhandler et varierende og bredt udvalgt, som du alt sammen kan se her på siden.

Mangler du en fiskekrog, en stinger eller andet endegrej til fiskestangen? Så er du kommet til det rette sted. Topgrej forhandler et varierende og bredt udvalgt, som du alt sammen kan se her på siden.

Fiskekroge og stingers til alle behov

I dag findes der et væld af forskellige fiskekroge typer tilpasset forskellige fiskemetoder og fiskesorter. Én af de mest normale er enkeltkrogene; den mest grundlæggende type krog, som består af en enkelt krogspids og oftest bruges til kunstige agn som woblere. En optimeret variant af denne er treblekrogen med tre krogspidser, hvilket er ideelt til at fange rovfisk som gedder og aborre.

Andre spændende varianter af fiskekroge er jigkrogen, som er designet til at blive brugt med jig-hoveder og er effektive til agnfiskeri og fiskeri nær bunden. Endeligt er der også fluefiskeri, som er en speciel og yndet disciplin, hvor kunstige fluer bruges som agn. Fluekroge er små og lette og er designet til at matche størrelsen og udseendet af de naturlige insekter, fisken spiser. Disse er specifikt tilpasset til denne slags fiskeri, ligesom det er gældende for alt andet fluegrej.

Dertil findes der naturligvis et større udvalg af stingerkroge, der bruges som supplement til hovedkrogen. Hvis du ønsker at have al fiskeudstyr på plads, når det kommer til fiskekroge og stingers, så guider vi dig herunder til hvilket udvalg, du burde investere i.

Fiskekrog størrelsesguide

Men hvordan vælger man så den rette fiskekrog? Find her en fiskekrog størrelsesguide:

Enkeltkroge:

· 1/0 til 5/0: Bruges til større fisk som gedder, laks eller havkat.

· 6 til 2: Velegnet til mellemstore fisk som aborre eller ørred.

· 4 til 12: Til mindre fisk.

Treblekroge:

· 2/0 til 5/0: Til store rovfisk som gedder eller tun.

· 6 til 1: Aborre, havørred eller havaborre.

· 2 til 14: Til mindre fisk.

Jigkroge:

· 1/32 til 1: Velegnet til jigging i ferskvand og saltvand.

· 2/0 til 6/0: Til større rovfisk som torsk

Fluekroge:

· 18 til 22: Til ørred.

· 4 til 12: Til vådfluer og en bred vifte af fisk.

· 2/0 til 6/0: Bruges til streamere og andre store rovfisk.

Stingerkroge:

· 2 til 6: almindelig og fleksibel stingerkrog, der kan bruges til mange slags fiskeri.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50