Fri fragt ved køb over 500kr.

Flydedragter

Flydedragter

Herunder finder du vores udvalg af flydedragter.

En flydedragt er essientiel for predatorfiskere.

Finder du ikke den vare du søger, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.
Herunder finder du vores udvalg af flydedragter.

En flydedragt er essientiel for predatorfiskere.

Finder du ikke den vare du søger, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Flydedragt - En ekstra sikkerhed

En flydedragt er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som du bør gøre dig, hvis du skal på fisketur. Den egner sig særligt til dig, som ønsker at fiske på åbent hav, hvor strømmen er særlig stærk. En flydedragt er som navnet indikerer, en dragt som resulterer, at du flyder, såfremt det skulle ske, at du faldt i vandet. Udover at en flydedragt holder dig oven vande, så holder dragten dig tør og varm. Vores flydedragter har desuden indbyggede fløjter, således du har mulighed for at skabe opmærksomhed og få nogen til at hjælpe dig, hvis du skulle have faldet i vandet.

En letvægtig flydedragt

Hvis du er bange for, at en flydedragt hvis ødelægge din fisketur grundet sin vægt, så tager du fejl. De flydedragter som vi forhandler hos Topgrej vejer under 2 kilo. Desuden har de en høj åndbarhed, så du ikke føler sig indelukket og begrænset af din dragt.

Flydedragt – Sådan vælger du den rigtige

Hvis du ikke før har været den heldige ejer af en flydedragt, kan det være svært at fastslå, hvad der er vigtigt, når du skal investere i en flydedragt. Overordnet set findes der to former for flydedragte – én ”samlet” dragt og en todelt dragt, hvor jakke og bukser er adskilt. Fordelen ved en todelt flydedragt er selvfølgelig, at du har mulighed for at benytte en af delene uden at skulle være nødsaget til at have en hel dragt på. Så hvis du ønsker at have muligheden for kun at benytte jakkedelen – eller buksedelen, så bør du prioritere at købe en todelt flydedragt, hvor dette netop er muligt. Hvis du udelukkende skal bruge din flydedragt til fiskeri, så kan det være mere bekvemmeligt kun at skulle tage et enkelt stykke tøj på.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50