Fri fragt ved køb over 500kr.

Savage Gear High Rider v2 - Belly Boat 170

På lager. Hurtig levering!
SKU
71885
Savage Gear High Rider V2 belly boat er kommet i nyt og lækkert design, hvor den har gennemgået utrolige opdateringer og forbedringer. En flydering hvor den er designet af lystfiskere til lystfiskere for at skabe den ultimative fartøj til vandet for fiskerne.
4.839,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Savage Gear High Rider V2 belly boat er kommet i nyt og lækkert design, hvor den har gennemgået utrolige opdateringer og forbedringer. En flydering hvor den er designet af lystfiskere til lystfiskere for at skabe den ultimative fartøj til vandet for fiskerne.

En rigtig lækker og stærk flydering hvor der er utrolig mange muligheder med både for ferskvand og saltvandsfiskeren. Den er lavet i kraftig pvc materiale for at skabe en stærk og solid flydering hvor der holder til det meste. En man ikke skal være nervøs over at ramme grene i vandet eller med en krog. En flydering hvor der er tænkt på detaljerne og ikke mindst også alle syninger er varmesvejset udover for yderligere styrke. Dermed ingen lynlås der skal vedligeholdes.

På denne flydering er der en lækker og utrolig behagelig sidde komfort hvor man kommer til at sidde ovenover vandet. Et sæde hvor der er udført så man sidder godt, nemt at justere og tilpasse den enkelte. Den kommer med en god fod hvile til når man har brug for lige smide fødderne op og slappe af.

Man får her en lækker flydering hvor der er udstyret med 3 gode og vandtætte opbevarings kasser på siderne med klik lukning. Det gør det utrolig nemt og hurtigt at tilgå ens udstyr imens man sidder ude på vandet. Dertil er der også en god vandtæt spand foran bag ryggen med også klik lukning for ekstra opbevaring. 
Til fiskeren der også gerne vil have en ekstra stang med ude, eller fiske imens man flytter plads, er der 2 gode stangholdere monteret på bagsiden af ryggen.

For lystfiskeren der gerne vil ud og ligge på vandet med muligheder for at fiske sø eller kyst også, er det denne belly boat man skal overveje. Man får en hvor der er utrolig sø stærk, nem at mannøvre og ikke mindst også en hvor der holder til utrolig meget. Selv når man skal ned til vandet, er det muligt at trække denne det sidste stykke med de praktiske glideskinner der er monteret på undersiden.

Den kommer med 4 gode luftkamre som giver en stor sikkerhed når man er ude på vandet og der skulle ske noget. Med de 4 kamre har man rig mulighed for at komme ind på land uden at der sker noget.

På den store model 170, kommer denne med lidt ekstra tilbehør. Her i form af årer hvor de kan gøre det nemmere og mere effektivt at komme mellem pladserne. Årerne giver fiskeren en ekstra mulighed for at komme hurtigere frem og kan slappe lidt af i benene imens. 
Her får man en model hvor der er lidt længere end 150 modellen, hvilket også gør den har en lidt større lasteevne.

Flyderingen er den ultimative og super lækker ring til lystfiskeren hvor man gerne vil en med masser muligheder kombineret med en stor styrke. En flydering hvor der er lagt op til stor sikkerhed og ikke mindst en der både gør sig utrolig nem at mannøvre men også en hvor man har lyst til at blive ude på vandet længere tid og fiske effektivt.

Flyderingen er nem og hurtig at pakke ud og gøre klar ved bilen når man ankommer til pladsen. Der medfølger fod pumpe således den er lige til at få luft i og afsted mod vandet. For nem og hurtig transport medfølger der bæreseler så man kan bære den på ryggen ud til vandet hvor fiskeriet skal foregå. Tilsæt blot svømmefødder og så mangler der blot en undskyldning for at komme afsted mod sin favorit plads.

Specifikationer
Udført i 0.9mm amored PVC sheet
Varmeforseglet og forstærkede samlinger
4 x Protech luftventiler
Der medfølger årer til denne model
Repair kit inkluderet
Fod pumpe med følger
Bære stropper for nem transport
Netto vægt: 14kg
Max vægt: 150kg
Total Længde: 170cm
Bredde: 116cm
3 x Vandtæt opbevaring rum i EVA og fuldt vandtæt
1 x Vandtæt spand i front
Praktisk glideskinne til at trække over land uden skade
4 Luftkamre
Designet af lystfiskere til lystfiskere
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50