Savage Gear Zipper Wallet 2 - EVA Skum

På lager. Hurtig levering!
SKU
71871
Savage Gear Zipper wallet er produceret i blød 600 Denier, hvor man har indrettet denne med lækkert og solid EVA skum i begge sider samt en væg i midten til at klare ens forskellige færdig monteret blink og endegrej.


Special Price 139,00 DKK Regular Price 179,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Savage Gear Zipper wallet er produceret i blød 600 Denier, hvor man har indrettet denne med lækkert og solid EVA skum i begge sider samt en væg i midten til at klare ens forskellige færdig monteret blink og endegrej.Mappen er super fin og klar til at man har styr på ens blink og hurtigt klar til montering på linen. Med indretningen af mappen har man rigtig mange muligheder for at have dem indrettet og klar for nem tilgang via de kraftige EVA skum vægge

Man får en lækker og god størrelse mappe der fylder for meget at have med, men samtidig også byder på utrolig mange gode og spændende muligheder til lystfiskeren om man enten fisker ferskvand eller saltvand.

For at passe godt på ens agn og ikke mindst at krogene skal sætte sig fast indeni mappen, er der en plastik blad på begge sider der beskytter disse og med til at holde styr på det i mappen.

Specifikationer
- EVA Skum i siderne til montering
- Plastik blade til adskille og passe på krogene
- EVA Skum blad i midten
- Størrelse: 17 x 11cm
- Materiale: 600 Denier fabric
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50