Nyhed

Simms Dry Creek Simple Pack - 25L Cloud Camo Grey

Ikke på lager
SKU
12603-069-00
Simms Dry Creek Simple Pack er en god rygsæk med sin størrelse på 25L.
999,00 DKK
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Simms Dry Creek Simple Pack er en god rygsæk med sin størrelse på 25L.

Man får en god taske, som er 100% vandtæt og beskytter ens grej og andet der kommer i. Der er ikke indrettet en masse mindre rum, men blot et større rum der gør den nem at pakke og komme til tingene.

Tasken er i en god str med sit indhold på 25L, som sidder rigtig godt inde på ryggen. Grundet sin størrelse vil man ikke opleve den genere og have på under praktisk fiskeri. Det er ikke en taske man fanger under kastene

Udenpå tasken er der lavet en mindre lynlås lomme, men dog ikke vandtæt, hvor man nemt kan pakke en æske eller andet efter behov for nem tilgang.

Der er lavet rigtig gode bærestropper til skulder, ryg og rem til rundt om maven der gør vægt og pres fra vægt af tasken ikke bemærkes. Dermed en taske man nemt kan gå med over lange ture.

Man har utrolig nem tilgang til indhold i tasken med rullelukning, som giver en god stor åbning til tasken. Samtidig skaber rulle lukningen en sikkerhed for at der er helt forseglet for vand og andet ikke kommer ind.

Dry Creek Simple Pack er en god og stærk taske, som kan klare rigtig meget. Den er produceret i 300D Ripstop materiale der gør den klar til de forskellige forhold udefra der kan komme.

Specifikationer
- Rulle lukning
- 300 D Ripstop materiale
- Gode skulderstroppe med skum for behagelighed
- Justerbare rem
- Mave rem for tungere indhold
- Indhold: 25 L
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50