Simms Freestone Ambi Sling Pack Shadow Green

På lager. Hurtig levering!
SKU
12357-082-00
Super lækker kvalitets slingpack på 18L fra Simms.
1.249,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Simms Freestone Ambidextrous Sling Pack er en god og lækker taske med sin størrelse på 18L. Den sidder utrolig godt og behagelig på ryggen uden at sidde i vejen for fiskeriet på nogen måder.

Denne sling pack har nem tilgang under fisketuren, da man drejer den rundt foran sig, og dermed kan tilgå de ting der er behov i denne. 

I tasken er der en større organizer hvor der er fastgjort med velcro, som gør at den kan vendes efter om man har den hængende over venstre eller højre skulder.

På skulderrem er der lavet en magnetisk docking station hvor man kan fastgøre det forskellige værktøjer man ønsker ved hånden.

Man kan nemt og hurtigt skifte rem til at gå over venstre og højre skulder med den lille krog der hæfter ved selve tasken. Dermed får man her en taske der er utrolig fleksibel og tilpasses hurtigt til den individuelle fisker.

Man får her en taske hvor der er flere gode rum og indretnings muligheder i denne. Udover det store hovedrum med organiserings muligheder, er der også et godt mindre rum udenpå hvor man hurtigt kan solbriller og liggende opbevaret.

Gode muligheder for montering af ekstra udstyr, hægte andet på så det er med under gå turen ud til den angivne fiskeplads eller vandretur.

Specifikationer
Indhold: 18 L
Størrelse: 47 x 27 x 19 cm
God organiserings muligheder
Skulderem med magnetisk toolbar
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50