Sportex AIR spin spinnestang- 9" / 7-29gr

På lager. Hurtig levering!
SKU
129281
Topmodellen fra Sportex - Air Spin - har fået en ny model i serien. Produceret efter ønske fra det danske marked, perfekt til de danske kyster.
6.199,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Meget let og meget hurtig – kort sagt: ekstremt god!
Denne eksklusive serie af stænger tilbyder adskillige udsøgte egenskaber. Kernen udgøres af den nye Helicore-klinge, der er designet således, at klingen er så let som mulig. Klingen er sammensat af T800-kulfibre og en speciel epoxyharpiks indeholdende de fineste nanopartikler, hvilket giver Air Spin-stængerne enestående hurtighed og styrke.

De ultralette Fuji Torzite øjer udført i titanium underbygger stangens fjerlette karakter og booster kasteegenskaberne som ingen andre øjer på markedet.

Air Spin 9” er specielt udviklet af Lars Olsen fra Sportex Danmark til fiskeriet i fjordene og andre indre kystvande, og vi skulle hilse at sige, at den ellers uhørt kræsne Lars Olsen er overmåde tilfreds med resultatet.

Stangens overlegne egenskaber gør, at både kunstige og naturlige agn kan kastes med stor præcision på lange afstande uden anstrengelse.

Den følsomme klinge giver markant føling og sender selv den mindste kontakt lige ned i håndtaget, mens du til hver en tid har rigeligt med rygrad til at fighte selv de største fedtfinner.

Disse stænger, som øjensynligt er de letteste på markedet, giver simpelthen en ekstraordinær fiskeoplevelse. Fuji-øjerne, kvalitetshåndtagene af den fineste kork eller Duplon og den særprægede finish med speciallak af højeste kvalitet fuldender disse enestående stænger. Air Spin er til fiskeren, som kun vil have det bedste.


Specifikationer:
- Stang type: Spinnestang
- Medium Fast aktion
- Længde: 2,70m
- Kastevægt: 7-29gram
- Ideeal kastevægt: 20gram
- Materiale: Højeste kvalitet og nyeste T800 Carbon
- Løberinge: Originale Fuji TORZITE Titanium løberinge
- Greb: Original Fuji VSS
- 10 års garanti på klinke
- Opbevaringspose medfølger
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50