Hardy Ultradisc Fluehjul - Black

På lager. Hurtig levering!
SKU
hardy-036
Hardy Ultradisc fluehjul er en nyhed fra Hardy, hvor man har kombineret letvægt og en patenteret hjul-struktur for at skabe et stærkere og lettere hjul. Der er ikke sparet på den høje kvalitet igennem hjulet og dens funktioner.
2.199,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Hardy Ultradisc UDLA fluehjul er en nyhed fra Hardy, hvor man har kombineret letvægt og en patenteret hjul-struktur for at skabe et stærkere og lettere hjul. Der er ikke sparet på den høje kvalitet igennem hjulet og dens funktioner.

Hardy levere her et let-vægt, disc drag hjul i sin reneste form. Man får alt der er nødvendigt med lækker carbon fiber disc bremse, og en ny innovativ ramme struktur der tillader at bruge selv de helt tynde liner uden risiko for den laver kludder.

Den nye innovative frame struktur gør at hjulet er lavet med fuld-frame i den nederste halvdel hvor igennem linen kører ud. Dette medfører den ikke har mulighed for at hoppe ud mellem spole og ramme og skabe kluder. Den nye struktur gør hjulet virkelig fornemt til fluefiskeren der også gerne vil gå med tynde liner og sikre en fuld kontrol.

Disc-drag systemet er lavet over flere carbon skiver for at sikre en god og let justering af bremse-effekt til ønsket situation på turen.

Et lækkert, stærkt og let hjul produceret i 6061 Aluminium for at skabe et hjul, som er 20% lettere end sin forgænger, kombineret med en lækker large arbor spole til hurtig line kontrol.

Hardy Ultradisc fluehjul er et hvor fluefiskeren vil opleve en kombination af lethed, styrke, super balance og ikke mindst et hjul der står i høj kvalitet.

Det kommer i 2 farver, hvor man har mulighed for at sammensætte det med alle stænger og klasser og ikke mindst stadig have et super lækkert sæt og hjul her fra Hardy.

Hjulet kommer med en super lækker Large Arbor spole, som gør det utrolig dejligt nem og hurtigt at få fuld kontrol på sin line og ikke mindst løs line ind på hjulet.

Specifikationer
- Farve: Sort + Orange
- Carbon disc bremse system
- 6061 ALuminium
- Patenteret og Innovativ Frame-struktur
- 20 % lettere end sin forgænger
- Large Arbor
- Innovativ Full-frame

Modeller:
Størrelse: 3000 - Line størrelse 3/4/5 - Vægt: 107g
Størrelse: 4000 - Line størrelse 4/5/6 - Vægt: 113g
Størrelse: 5000 - Line størrelse 5/6/7 - Vægt: 120g
Størrelse: 6000 - Line størrelse 6/7/8 - Vægt: 138g
Størrelse: 7000 - Line størrelse 7/8/9 - Vægt: 142g
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50