Nyhed

Patagonia Swiftcurrent Expedition Zip-Front Waders

Forventes afsendt inden for 3-6 hverdage, hvis du bestiller nu.
SKU
82290-FGE
Designet til bedre pasform, bevægelighed og holdbarhed. Deres mest veludstyrede waders nogensinde. Med justerbare seler og let konvertering fra bryst til talje waders, i recycled materiale og med utrolig komfort og bevægelsesfrihed.


6.399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Udviklet til perfekt pasform, bevægelighed og holdbarhed.
Patagonias letteste men også mest veludstyrede waders nogensinde.
Utrolig lækkert nyt strop system der gør det super simpelt at skifte fra bryst waders til talje højde. Detaljerne inkluderer en indvendig vandtæt lomme til din telefon eller nøgler, håndvarmerlommer med lynlås og anatomiske neopren sokker.

Ud over den åbenlyse, hurtige lettelse, der tilbydes af en vandtæt lynlås i fuld længde, er der en anden fordel: Den ultimativ lethed, når du tager dine waders af og på.
Patagonias Swiftcurrent Expedition Zip-Front Waders anvender den nye, kraftigeYKK vandtætte lynlås.

Expedition Zip-Fronts er bygget til hardcore lystfiskere og industriel styrkefiskeri og er de hårdeste, mest funktionsrige vaders de nogensinde har lavet.
Wadersne er fuldstændigt redesignet for at drage fordel af deres nye, ultra-smidige, 4-lags polyester mikrofiberstofpakke, der har bestået deres strenge H2No® Performance Standard for vandtæthed og holdbarhed og som oven i købet er lavet af recycled polyester.
Expedition giver dig en fantastisk komfort og bevægelighed under fiskeri selv under de mest ekstreme forhold.

Wadersne er lavet i et lettere materiale i overkroppen som giver en øget åndbarhed, mens de nedre sektioner har en kraftigere sammensætning for at beskytte imod punkteringer og slid. Wadersne er syet med en enkelt sygning i spiral i baseball stil som mindsker slid på en enkelt sygning. Med kilen i skidtet får du en forbedret holdbarhed og en helt uovertruffen bevægelsesfrihed.

Det nye ophængssystem gør højdejustering så let som ingenting og nye, polstrede skulderstropper øger komforten i lange dage på vandet. Strækvadebælte strækker sig lige nok til sikker pasform, men falder ikke under vægten af evt. tilbehør. I
Indvendigt er wadersne udstyret med en svejset, TPU vandtæt telefon lomme, du nemt kan flippe ud så du kan nå din telefon eller nøgler uden at skulle have wadersne helt af. To drop-in stretchlommer, perfekt til en ekstra flueboks eller to, center-back hanger loop for let ophæng til tørring.
Udvendigt er wadersne udstyret med to lynlåse håndvarmerlommer med indbyggede flapper for at forhindre lynlåsen i at gnide mod håndledsryggene; to vandafvisende lynlåse stashlommer der holder på nødvendigheder.
Den har drawcord i toppen af wadersne så du kan holde på varmen, aftagelige skum knæpuder der forstærker knæene.

Specifikationer:
- Slidstærk H2No® Performance Standard recycled polyester microfiber skal med vandtæt og åndbar barrier og DWR (durable water repellent) coating
- Enkelt søm konstruktion for øget slidstyrke og skridt kile for øget bevægelsesfrihed og komfort.
- Fuldt vandtæt front lynlås, justerbart og quick release selesystem. draw cord i toppen så du kan hoolde på varmen, wadebælte, front og bag bæltestropper
- Indvendigt: vandtæt flipped telefonlomme, to dropping lommer, to daisy chains til værktøj og en center ryg strop til ophængning til tørring.
- Udvendigt: To håndvarmer lommer med beskyttende flapper, to lynlås lommer med vandafvisende lynlås
- For bøjede ben, udtagelige skum knæpuder og kraftige scuff guards ved anklerne
- Anatomisk korrekte højre og venstre fødder med lav volume for en mere “rigtig" strømpe fornemelse og bedre komfort
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50