Fri fragt ved køb over 500kr

Sportex Genium Spin - 9' - 7-29g

På lager. Hurtig levering!
SKU
116271
2.899,00DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet

Dette er en af de nye unikke spinnestænger fra tyske Sportex. En slank klinge, der har en super hurtig aktion og samtidig en enestående kraft til at fighte fiskene.

En stang til den ambitiøse spinnefisker – med et strejf af genialitet. Da Sportex udviklede den nye Genium Spin-serie, var d eresmål at levere en spinnestang, der var ekstremt tynd, hurtig og stærk.

Resultatet er et præcisionsdesign, der gør jagten på fiskene, om det er med woblere, softbait, blink eller spinnere til en ren fornøjelse.

Klingen er lavet af japansk højtydende carbon i topkvalitet, med en hurtig, semi-parabolsk aktion og fremragende belastningsegenskaber, der gør den til en fryd at fiske med.

Læg dertil imponerende kasteegenskaber og enorme kraft i rygraden, samt ekstraordinær høj følsomhed, og denne stang har alt, hvad du kan ønske dig, når det kommer til at kaste dit agn og fornemme et bid.

De tekniske og visuelle højdepunkter inkluderer et ergonomisk formet 3K split carbon håndtag og nyudviklede, ekstremt lette, high-end carbon øjer.
Alle modeller er udstyret med et super robust Seaguide XSS hjulholder og den innovative Seaguide 'D-Hook' krogholder.
 
Specifikationer:
Modelnr. GN2701
Længde: 9' - 270cm
Transport længde: 140cm
Kastevægt: 7-29g
Stangens egen vægt: 143 gram
Øjer: 9 stk

Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50