Westin W3 Spin 2nd - 4 delt

På lager. Hurtig levering!
SKU
westin-057
Westin W3 2nd generation spin stang er kommet i en ny og forbedret udgave. En stang hvor der er arbejdet rigtig meget med klingen og ikke mindst følingen gennem denne til ens endegrej.
Regular Price 1.199,00 DKK 1.099,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Spørgsmål til produktet
Westin W3 2nd generation spin stang er kommet i en ny og forbedret udgave. En stang hvor der er arbejdet rigtig meget med klingen og ikke mindst følingen gennem denne til ens endegrej.

Lystfiskeren der gerne vil have en stang hvor der er rigtig god svirp i for at opnå lange kast, men samtidig ikke ønsker at miste noget på kvalitet og lækkerhed. Så er det denne stang man skal have et godt øje med også. Der er utrolig mange muligheder i denne for fiskeren der gerne vil have kombineret megen føling med ens endegrej og gode kasteegenskaber.

Gennem udviklingen på kulfiberen, der er benyttet på denne, får man en mere sensitiv stang hvor der er god føling med blinket og hvad der ellers er smidt for enden. Med denne føling har lystfiskeren rigtig god mulighed for at mærke det mindste hvad der foregår for enden af linen. Modellen her i 4-delt udgave er yderst transport venlig uden at have mistet føling igennem stangen. Hverken på ens endegrej eller når der er fuld flex på klingen. Stangen er opbygget over Torayca high performance carbon hvor der giver den forbedrede føling gennem.

Man får her et lækkert split greb håndtag udført i EVA skum hvor der giver et rigtig godt og behagelig greb på stangen. En stang der kommer med den lidt mere klassiske hjulholder design man kender fra serien, men en veludført stang i super flot design.

Med sit 4-delte design er det en stang man rigtig nemt kan have med på turen uden at det skal optage alt pladsen. En stang hvor der stadig føles god og let men en der absolut har styrken med sig stadigvæk til at håndtere selv de store som små fisk.

Westin W3 Spin 2nd er der gjort meget arbejde med, og ikke mindst også på de materiale valg der er gjort med stangen. Man har valgt at benytte en lækker og forstærket 1K carbon for at give den styrke, men uden at miste følelse. Monteret Seaguide LTS øjer og holdt et lækkert design med SNS Screw down hjulholder og sort split greb i EVA.

Stangen leveres I en flot mørk grå farve sammen med sorte beviklinger ved øjerne.

Der medfølger en fin stangpose til stangen, der yder en god beskyttelse imens den ikke er i brug.

9’ - 270cm - 7-30g - 4 delt
10’ - 300cm - 7-30g - 4 delt

Specifikationer
- 2nd Generation
- Sensitiv aktion
- Klinge: Torayca High Performance Carbon
- Seaguide LTS stangøjer
- Forstærket 1K Carbon
- Farve: Mørke grå
- Stangpose
- Ultra sensitiv
- Split greb med EVA
- 4-delt for nem transport
Spørgsmål til produktet
TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50