Fri fragt på alle ordre over 500 kr.
læs mere
Læs mindre
Soveposer & Underlag

Soveposer & Underlag

Her ser du vores udvalg af soveposer, liggeunderlag og luftmadrasser fra Trespass.
Her ser du vores udvalg af soveposer, liggeunderlag og luftmadrasser fra Trespass.

Trespass Soveposer

Trespass laver nogle lækre sovepose der kan bruges i det meste af året. Det er selvfølgelig vigtigt, at man får valgt den helt rigtige sovepose til sit behov, for der kan være forskel på hvor høje og lave temperaturer soveposerne kan anvendes i.

Der er taget højde for komforten i designet, så du bedst muligt får en behagelig søvn. Det er vigtigt at man kan holde varmen, at man ikke bliver for fugtig pga. af fugt fra kroppen og så er det også meget rart, at materialet er blødt og vandafvisende, hvis der kommer fugt fra underlaget.

Et ekstra plus er, hvis soveposen er letvægts, så den er nem, let og praktisk at have med på turen.

Trespass Liggeunderlag

Der findes en masse forskellige slags liggeunderlag fra trespass, som kan dække de fleste behov og ønsker til et liggeunderlag.

Der findes alu liggeunderlag, som afgiver en god varme fra sig pga. den reflekterende folie på oversiden og så er let, slidstærkt og vaskbart.

Så findes der selvoppustelige liggeunderlag, hvor du får et tykkere og dermed også et blødere underlag at ligge på. De selvoppustelige liggeunderlag kommer i mange forskellige modeller, men Trespass har kigget meget på komforten og selvfølgelig også på, at liggeunderlaget skal være let og nemt at have med sig ud på vandreturen, fisketuren eller campingturen. For man gider ikke at skulle bøvle og slæbe på for meget, når man er afsted.

Er du i tvivl om, hvilken sovepose eller liggeunderlag der passer bedst til dit behov, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Topgrej kundeservice eller kigge forbi vores butik i Slagelse.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50