Fri fragt ved køb over 500kr

læs mere
Læs mindre
Undertøj & Strømper

Undertøj & Strømper

Her finder du Trespass sortiment af forskellige modeller strømper og former for undertøj.
Her finder du Trespass sortiment af forskellige modeller strømper og former for undertøj.

Trespass undertøj

Trespass har udviklet forskelligt undertøj til den aktive outdoor person, hvor det er vigtig at kunne holde sig varm og tør på samme tid.

Derfor har trespass for eksempel lavet unisex thermo undertøjssæt / skiundertøj, hvor der er fokus på at man kan isolere varmen og derfor opholde sig undendørs i længere tid om vinteren. Men der er også fokus på, at skiundertøjet er lavet i et fleksibelt og åndbart materiale, så fugten kan blive afledt væk fra kroppen og at sættet er behageligt at have på.

Strømper

Trespass laver også forskellige slags strømper, da man skal huske at vælge strømperne ud fra hvilken outdoor aktivitet, at man skal bruge strømperne til og på hvilken årstid.

For eksempel laver de lækre vandrestrømper, der har en utrolig god pasform og som støtter din fod og ankel godt under vandreturen. 

Men der er selvfølgelig forskel på, hvor meget støtte der i strømpen og hvor tykt matrialet er. En lang strømpe giver selvfølge støtte højere op af anklen en d en kort strømpe, og skal du vandre om sommeren er det vigtigt med en let strømpe og om vinteren vil det være bedre med en uldstrømpe, så du ikke fryser om fødderne.

TopGrej.dk | Kalundborgvej 88 | 4200 Slagelse | Danmark | Mail: support@topgrej.dk | CVR: 37 19 09 50